Muuttovalmis talo toiveidesi mukaan – palvelemme Helsingin seudulla

Kokonaispalvelu sinun rakennusprojektisi laadun takaajana

Puutalorakentajat toimii yksilöllisten pientaloprojektien toteuttajana Helsingin seudulla. Olemme erikoistuneet korkealaatuiseen puutalorakentamiseen, joka kattaa kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut. Kokonaisvaltaisen palvelun tuloksena syntyy muuttovalmis talo, joka on toteutettu yksityiskohtia myöten juuri sinun toiveidesi ja mieltymystesi mukaisesti yhteistyössä rakennussuunnittelijasi kanssa.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin kuvagalleriassamme ja ota yhteyttä!

Projektinjohto

Onnistunut rakennusprojekti mahdollistuu hyvällä kokonaisvaltaiseen palveluun perustuvalla projektinhallinnalla. Tästä syystä toimintamme peruslähtökohtana on huolehtia kaikista arkkitehtisuunnitteluvaiheen jälkeisistä rakennusprojektin vaiheista ja niihin liittyvästä projektinjohdosta.

Kokonaispalveluumme kuuluu sinulle nimetty projektinjohtaja, joka huolehtii puolestasi kaikista rakennusprojektin vaiheista ja toimii myös sinun yhteyshenkilönäsi meidän suuntaamme.

Rakentaminen

Rakennuspalveluumme sisältyvät kaikki rakennustyöt: maanrakennus-, perustus-, LVIS- ja talonrakennusurakointi aina muuttovalmiiseen taloon asti tai yhdessä kanssasi sovitun suppeamman palvelusisällön mukaisesti. Yhdessä sopimamme palvelusisällön mukaisista rakennustöistä annamme aina etukäteen sovitun kiinteän hinnan, jolloin rakennusprojektin kokonaiskustannuksiin liittyviä yllätyksiä ei tule.

Materiaalit

Kokonaispalveluumme sisältyvät myös kaikki rakentamisessa tarvittavat valitsemasi materiaalit ja tarvikkeet sekä LVIS-kokonaisuuteen sisältyvät koneet ja laitteet. Talotehdasyhteistyökumppanimme mahdollistavat halutessasi myös perinteisten talopakettimateriaalien sisällyttämisen palveluumme. Talopaketti voi perustua eristettyihin rakenteisiin (suurelementti ja precut) tai massiivipuurakenteisiin (clt ja hirsi).

Suunnitelmat

Kokonaispalveluumme sisältyvät kaikki tarvittavat talotekniset suunnitelmat: puurakenne-, perustus- ja LVIS-suunnitelmien lisäksi saat meiltä halutessasi it- ja turvajärjestelmiin liittyvät suunnitelmat.

Ota askel kohti talounelmaasi – ota yhteyttä

Puutalorakentajat rakentaa yksilöllisiä puutaloja Helsingin seudulla. Meidän avullamme talounelmistasi tulee totta: kerro meille suunnitelmistasi, niin me vastaamme rakennustöistä aina muuttovalmiiseen taloon asti.

Ota yhteyttä